daarennoessv

Glemt log på?   Registrer

Pædagogik

Institutionens pædagogiske principper og værdier

1. juli 2020 er Torup Børnehave privat.

Torup Børnehave blev oprettet af en gruppe lokale forældre i 1991.
Børnehaven drives af en forældreforening.

Vi er normeret til 26 børn i alderen 2 år og 9 mdr til skolestart
Børnehaven har til huse i en gammel villa med tilhørende have.

Vores pædagogik bygger på følgende principper:

Respektfuld kommunikation:
Vi bestræber os på, at samværet mellem børn og voksne, og mellem børnene, er præget af omsorgsfulde, nærværende og kærlige relationer.

Økologi og bæredygtighed:
Til fødselsdage samt til fælles maddage og fester er det er vores grundholdning, at alle fødevarer er økologiske. Vi har fokus på sund kost og beder jer om så vidt muligt at nedtone sukker og søde sager. Sammen med børnene sorteres affald som en naturlig del af vores hverdag.

Traditioner:
Vi benytter os af årets gang som den røde tråd gennem børnehavens liv. Vi lægger stor vægt på traditioner i forbindelse med årets gang og de dertil knyttede årstidsfester.

I Torup Børnehave kan du forvente, at møde fagligt kompetente og engagerede medarbejdere.

Hvis man vælger at have sit barn i Torup Børnehave, siger man samtidig ”ja” til at være aktive og engagerede som forældre: Vi forventer, at forældre deltager i børnehavens praktiske og sociale liv.

Som forældre siger I ja til:
- At have sat sig ind og respektere børnehavens vedtægter og værdier.
- At respektere børnehavens hverdag og rytme.
- At respektere institutionens mad- og fødselsdagspolitik.
- At påtage sig de opgaver, der er forbundet med at have børn i børnehaven, herunder at deltage i 2 årlige forældremøder.
- At være fredagsforældre i 7 timer kl. 8:00-15:00, 2 gange om året pr. barn.*
- At personalet holder 2 pædagogiske dage pr. år. Dagen dækkes af 4 fredagsforældre.
- At deltage i mindst 2 arbejdslørdage ud af 3 om året.
- At indgå i forældrerengøringen 1 gang om året.