Brugerinformation> Profil

Institutionens pædagogiske principper og værdier

Torup Børnehave blev oprettet af en gruppe lokale forældre i 1991.
Det er en lille puljeinstitution, der drives af en forældreforening.
Børnehaven har driftaftale med Halsnæs kommune (se Grundoplysninger).
Vi er normeret til 25 børn i alderen 2-6 år, men vi tilstræber at børnene er tæt på 3 år ved indskrivning.
Børnehaven har til huse i en gammel villa med tilhørende have.

Vores pædagogik bygger på følgende principper:

Respektfuld kommunikation:
Vi bestræber os på, at samværet mellem børn og voksne, og mellem børnene, er præget af omsorgsfulde, nærværende og kærlige relationer.

Økologi:
Det er vores grundholdning, at alle fødevarer er økologiske. Vi har fokus på sund kost og undgår så vidt muligt søde sager og slik.

Traditioner:
Vi benytter os af årets gang som den røde tråd gennem børnehavens liv. Vi lægger stor vægt på traditioner i forbindelse med årets gang og de dertil knyttede årstidsfester.

I Torup Børnehave kan du forvente, at møde fagligt kompetente og engagerede medarbejdere.

Hvis man vælger at have sit barn i Torup Børnehave, siger man samtidig ”ja” til at være aktive og engagerede som forældre: Vi forventer, at forældre deltager i børnehavens praktiske og sociale liv.

Som forældre siger I ja til:
- At være på arbejde som fredagsforældre
- 7 timer, 2 gange om året pr. barn.
- At personalet holder 2 pædagogiske dage pr. år, som dækkes af 3-4 fredagsforældre.
- At deltage i 2 arbejdslørdage ud af 3 om året.
- At indgå i forældrerengøringen 1 gang om året.

LÆS OGSÅ VEDTÆGTERNE UNDER GRUNDOPLYSNINER

Hverdagsprogram og faste aktiviteter

Se "Hverdagen i Torup Børnehave" øverst på denne side
samt Fotoalbum - Begivenheder; her er vores faste traditioner beskrevet.

Madpolitik

Det er vores grundholdning, at alle fødevarer er økologiske. Vi har fokus på sund kost og undgår så vidt muligt sukker og søde sager.
Du kan læse om vores fødselsdagspolitik ved at klikke på linket øverst på denne side!

Fra d. 1.11.2016 skal børnene have madpakke med.
Børnehaven giver eftermiddagsmad

I oktober 2017 skal forældrene atter vælge, om der skal være frokostordning, eller om der skal smøres madpakker hjemmefra.

Vis kort
Torup Børnehave | Torup Bygade 5 | 3390 Hundested  | 47987031  | suel@halsnaes.dk
Gør denne side til din startside