Brugerinformation > Grundoplysninger

Leder: Susie Eliasson

Institutionstype og aldersgruppe

Børnehave
Vi kan modtage børn i alderen 2 år til skolestart.
Vi har en aftale med kommunen om, at vi kan have et mindre antal børn på 2 år. Børn på 2 år "tæller" for 2 børnehavebørn. For at kunne tilbyde et inspirerende miljø for alle aldersgrupper, tilstræber vi at børnene er tæt på 3 år ved indskrivning.

Mandag til torsdag: 7.30 - 17.00.
Fredag: 7.30 - 16.00.
Faste lukkedage:
Ale helligdage.
De tre dage før påske, fredag efter Kristi Himmelfartsdag, grundlovsdag (5. juni), 24. & 31. december, samt dagene mellem jul og nytår.
Desuden er børnehaven lukket i ugerne 29 og 30.

MULIGHED FOR DELTIDSPLADS TIL SØSKENDE UNDER BARSELSORLOV:
Læs dokumentet øverst på denne side.

RETNINGSLINJER FOR KOMBINATIONSTILBUD, HVIS MAN HAR PASNINGSBEHOV UD OVER INSTITUTIONENS ÅBNINGSTID:
Se retningslinjer på Halsnæs kommunes hjemmeside:
Forside/Borger/Børn, unge og familie/Dagtilbud/Andre pasningsformer samt tilskud til disse

Venteliste til institutionen

Pt. har vi venteliste.
For at komme på venteliste skal I skrive jeres barn op digitalt via Halsnæs kommunes hjemmeside - husk at ønske Torup Børnehave.

Kriterier for visitering fra Torup Børnehaves venteliste:

1. Søskendebørn har førsteret til en plads.

2. Lokale børn har fortrinsret frem for kommunens øvrige børn.
- at være lokal betyder at man har adresse indenfor Torups byskilte.

3. I tilfælde af meget skæv kønsfordeling i børnegruppen, kan
personalet prioritere det ene køn frem for det andet.

4. Barnet skal have stået på venteliste til Torup Børnehave i min. 6. mdr., før
ovennævnte kriterier træder i kraft.

Ønsker I at vide mere, kan I læse i Driftsaftalen mellem Halsnæs kommune og børnehaven (Stk 2). Den ligger i toppen af denne side.

Udmeldelse skal ske via Digital Pladsanvisning med 2 måneders varsel til udgangen af en måned.
Læs evt. Visitationsregler for Halsnæs kommune (Kommunens hjemmeside)

I er altid velkomne til at ringe.

Vis kort
Torup Børnehave | Torup Bygade 5 | 3390 Hundested  | 47987031  | suel@halsnaes.dk
Gør denne side til din startside
I will wear lace wigs uk only occasionally, but with pride. It's very pretty and my family ooh-ed and ahh-ed over it all day. Overall, I am pleased with this purchase. This brazilian hair bundles delivers everything that it advertises. The hair is very soft and manageable. The lace is a perfect match for most tones and the combs are placed exactly where they need to be. This is a lace wigs unit complete with a large parting area. I am excited about this unit and very pleased about the quality. I usually lace wigs uk made units and was nervous about this already made unit but I am so happy that I took the chance. I will be ordering another unit in a different style as I am more than impressed with this one. You will be very pleased with your purchase. I bought this human hair wigs because I was tired of getting weaves & wasting my money every couple months to get them redone.